Foredrag med Miko Peled den 9. september

Miko Peled

Jøder mod Folkemord og Dansk Palæstinensisk Venskabsforening inviterer til:

Vejen til Fred

Fredsaktivist og forfatter Miko Peled gæster Danmark i forbindelse med udgivelsen af hans bog på dansk; Generalens Søn. Det er derfor med stor glæde, at vi inviterer til et spændende og aktuelt foredrag. Miko Peled er født i Jerusalem i 1961 og vokset op i en velkendt zionistisk familie. Miko’s bedstefar, Avraham Katsnelson, var blandt underskriverne af Israels ’’Uafhængighedserklæring’’ og hans far, Mattityahu Peled, var general i den israelske hær i 1967. Miko valgte også selv at tjene i den israelske militær.

Miko er kendt for sine modige og kritiske holdninger til den israelske besættelse. Med indsigt i sin faders rolle i 1967 krigen, forholder han sig kritisk til den officielle israelske historie omkring ’’overlevelseskrigen’’.

Miko Peled er i dag støtter af den internationale boykot bevægelse, BDS, og er fortaler for og tilhænger af en-statsløsningen.

I sin bog ‘Generalens søn: en israelers rejse gennem Palæstina’, der netop er udkommet på dansk, gør han op med sin og sin families fortid og med forestillingen om et Israel, der kæmper for at overleve.

Det er derfor med stor glæde, at vi inviterer jer til dette foredrag.

Foredraget vil blive afholdt:

Tirsdag den 9. september 2014 kl. 17:00-19:00 hos Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 Kbh.

Program:
17:00 – 17:00 Velkommen
17:15 – 18:15 Miko Peleds foredrag
18:15 – 18:30 Spørgsmål og debat med ordstyrer
18:30 – 19:00 Salg af bøger og mulighed for signering

Vi glæder os til at se jer.

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Andet, Andre kampagner, Foredrag, Menneskerettigheder. Bogmærk permalinket.