Landsbestyrelse

Dansk-Palæstinensisk Venskabsforenings landsbestyrelse 2013/14

 • Fathi El Abed
  Formand og foreningens talsmand
  Udover at være formand i DPV, er Fathi desuden med i flere bestyrelser, råd og arbejdsgrupper der enten beskæftiger sig med Mellemøsten eller arbejder direkte i regionen. Fathi er derudover en aktiv samfundsdebabattør og foredragsholder. Han benyttes desuden flittigt som mellemøstkommentator i de forskellige medier, og rejser jævnligt til Palæstina og Mellemøsten generelt. Sidst men ikke mindst driver Fathi også sit eget konsulentfirma.
  – Email: fathi@danpal.dk
  – Mobil: 4061 3896
 • P. Andersen
  DPV Næstformand og FU-medlem

  P. Andersen er konsulent og aktiv i flere humanitære organisationer.
 • Peter Eriksen
  Kasserer og FU-medlem
  Peter Eriksen Rådgivende Civiløkonom, nu pensionist. Tidligere bl.a. formand for Postarbejdernes Fagforening, hovedkasserer i Teknisk Landsforbund, formand for Civiløkonomernes A-kasse.
 • Maissa Darraji
  Bestyrelsesmedlem og FU-medlem
  Maissa er kandidatstuderende i litteraturvidenskab på Syddansk Universitet. Hendes erfaringsområder ligger inden for foreningsarbejde, socialt arbejde, undervisning og tekstforfatning. Maissa er meget engageret i frivilligt arbejde med forskellige samfundsgrupper og humanitært arbejde i bredere forstand.
 • Bent Hansen
  Bestyrelsesmedlem
  Bent har arbejdet med Palæstina konflikten siden 1989, hvor han besøgte Palæstina for første gang. Efterfølgende er det blevet til mere end 30 besøg med forskellige formål. Bent var med til at starte SID projektet om Palæstina op, som nu kører på 16nde år. Ligeledes var han aktiv i SIDs Palæstina gruppe i Vejle amt. Han har ageret som Rejseleder flere gange, været valg observatør ved de tre afholdte valg, og sidst 9 måneders arbejde for udenrigsministeriet i TIPH Hebron. Bent er 69 år, pensioneret arbejdsmand i textil- og byggeribranchen, og har desuden været et aktivt medlem i SID i 19 år.
 • Mona Youssef Fahd
  Bestyrelsesmedlem
  Mona har været medlem af DPV siden 2003. Til dagligt er Mona projektmedarbejder i socialpsykiatrien. Desuden er hun næsteformand i integrationsrådet. Mona er derudover medlem af det lokale beskæftigelsesråd i Sønderborg. Et af Monas fokusområder er børn og unge med særlige behov i flygtningelejrene i Libanon.
 • Fouad Kebair
  Bestyrelsesmedlem