Landsbestyrelsen

 

Dansk Palæstinensisk Venskabsforenings landsbestyrelse 2017/18

Fathi El Abed
Formand og foreningens talsmand
Udover at være formand i DPV, er Fathi desuden med i flere bestyrelser, råd og arbejdsgrupper der enten beskæftiger sig med Mellemøsten eller arbejder direkte i regionen. Fathi er derudover en aktiv samfundsdebabattør og foredragsholder. Han benyttes desuden flittigt som mellemøstkommentator i de forskellige medier, og rejser jævnligt til Palæstina og Mellemøsten generelt. Sidst men ikke mindst driver Fathi også sit eget konsulentfirma.
– Email: fathi@danpal.dk
– Mobil: 4061 3896

 

Maissa Darraji
Bestyrelsesmedlem og FU-medlem
Maissa er kandidatstuderende i litteraturvidenskab på Syddansk Universitet. Hendes erfaringsområder ligger inden for foreningsarbejde, socialt arbejde, undervisning og tekstforfatning. Maissa er meget engageret i frivilligt arbejde med forskellige samfundsgrupper og humanitært arbejde i bredere forstand.

 

Mona Youssef Fahd

Bestyrelsesmedlem

Mona har været medlem af DVP siden 2003. Til dagligt er Mona projektmedarbejder i socialpsykiatrien. Desuden er hun næstformand i integrationsrådet. Mona er derudover medlem af det lokale beskæftigelsesråd i Sønderborg. Et af Monas fokusområder er børn og unge med særlige behov i flygtningelejrene i Libanon.

 

Andrea Borello

Bestyrelsesmedlem

 

Bettina Howalt Hvims

Bestyrelsesmedlem

 

Fouad Kebair
Bestyrelsesmedlem

 

Sofie Karoline Fodeh Taarnberg

Bestyrelsesmedlem