Bestyrelsen

Dansk Palæstinensisk Venskabsforenings Landsbestyrelse 2019/20: 

Fathi El Abed
Formand og foreningens talsmand

Fathi er en aktiv samfundsdebabattør og foredragsholder og er stærkt engageret i den plæstinensiske sag i både Danmark og udlandet. Han benyttes flittigt som mellemøstkommentator i de forskellige medier, og rejser jævnligt til Palæstina og Mellemøsten. Udover at være formand i DPV, er Fathi desuden med i flere bestyrelser, råd og arbejdsgrupper der enten beskæftiger sig med Mellemøsten eller arbejder direkte i regionen. Sidst men ikke mindst driver Fathi også sit eget konsulentfirma.

Sofie Karoline Fodeh Taarnberg
Bestyrelsesmedlem 

Bestyrelsesmedlem siden 2016. Til dagligt studerer Sofie på den samfundsvidenskabelige linje på Roskilde Universitet, hvor hendes bachelorfag er socialvidenskab og journalistik. Hun brænder for at kunne være med til at gøre en forskel og skabe forandringer, hvilket er grunden til, at hun er meget engageret i forhold til oplysningsarbejdet omkring de forhold palæstinenserne lever under. Af samme årsag er hun også passioneret omkring at gøre en forskel på andre områder, særligt i forhold til klimakrisen, igennem andet frivilligt arbejde. Sofie har desuden selv palæstinensiske aner.

Niklaes Sommerbirk
Bestyrelsesmedlem 

Bestyrelsesmedlem siden 2018. Født 12. januar 1992, bosiddende i Aarhus. Niklaes studerer til dagligt en kandidat i pædagogisk antropologi på Aarhus Universitet. Han har over 4 måneder boet og arbejdet i henholdsvis Dheisheh flygtningelejren i Palæstina og Shatila flygtningelejren i Libanon. Her har han oplevet besættelsen og undertrykkelsen på tæt hold, hvilket har vakt en interesse i, at engagere sig i palæstinensernes rettigheder.

Marianna Meadi
Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem siden 2016. Født 19. Februar 1997, fra København . Marianna studerer til dagligt en kandidat i Health Informatics på Københavns Universitet. Marianna er født og opvokset i Danmark, men har rødder i Palæstina, hvilket har givet hende en interesse i, at engagere sig i palæstinensernes rettigheder.

Vibeke Genefke
Bestyrelsesmedlem