Arrangementer i september

Fathi El-Abed

Arrangementer i september

Mandag den 14. september

Debat aften på Christiansborg om USA´s næste skridt i Mellemøsten; Obamas plan for fred i Mellemøsten. Mandag den 14. September kl. 19.30 – 21.00. Arrangører: Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Dansk Israelsk Selskab og New Outlook. Tilmelding nødvendig på dalil@jubii.dk.

Fredag den 18. september

Debat aften om Palæstina i Albertslund fredag den 18. September kl. 17.00 – ca. 20.00. Det sker på Herstedlund etape 2, Robinievej 48, 2620 Albertslund. Med mad og billeder fra Palæstina. Oplæg ved Fathi El-Abed, Formand DPV. Alle er velkomne.

Breaking The Silence arrangementer i Odense og Århus:

Torsdag den 10. September kl. 14.30 – 17.00 på Fyns HF kursus i Odense (kontakt Ulla Lundberg p-west@post8.tele.dk.

Torsdag den 10 september Kl.19.00 – 21.00 afholder DPV i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp om en debataften med den israelske soldaterorganisation ”Breaking the Silence”. Det foregår i Folkekirkens Nødhjælps lokaler Klostertorv 6, 3. sal , i Århus. Kontaktperson(er): Annica Mårtensen (annica@mailme.dk) og Jo Falk Nielsen (jofalk@webspeed.dk)

Fredag den 11. September kl. 11.00 – ca. 13.00 er Breaking The Silence i Ulfborg, hvor Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening i samarbejde med Skolecentret på Tvind, Skorkærvej 8, inviterer til foredrag samt efterfølgende debat. Kontaktperson er Annica Mårtensen (annica@mailme.dk).

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.