Formidlingskursus om Palæstina

DPV, DPV

Formidlingskursus om Palæstina

lørdag den 14. marts kl. 10-17Christianshavns Beboerhus,Dronningensgade 34, Kbh. K

Der er behov for, at vi blander os i debatten vedr. Palæstina-Israel.

Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening arrangerer formidlingskursus for medlemmer og andre, som gerne vil ud at holde foredrag og skrive læserbreve om situationen i Palæstina. Søren Højmark, redaktør af Palæstina Orientering og tidligere lektor og journalist Carlo Hansen lægger op til samtale og øvelser i løbet af dagen.

Kl. 10.30 Teoretiske overvejelser og refleksioner over, hvad man er oppe imod, herunder zionisme, når man taler og skriver til forskellige målgrupper.Kl. 13.00 FrokostKl. 14.00 Praktiske overvejelser om at holde foredrag, hvordan man griber det an, og om at skrive læserbreve. Der vil være øvelser undervejs.

Yderligere oplysning og tilmelding til dagmardinesen@tele2.dk. Tlf. 4921 6700 eller Hellepreisler@yahoo.com Tlf. 5046 4171

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.