Proportion?

Ole Olsen, Læserbrev i Politiken

Proportion?

Jeg må knibe mig i armen, når jeg følger Politikens massive dækning af at 8000 bosættere nu forlader Gaza. Når det kan udløse så meget spalteplads, at Israel fjerner 2 pct. af sine illegale bosættere, venter jeg med spænding på dækningen, når/hvis der for alvor kommer skred i sagen.

Bevares, det er godt for palæstinenserne i Gaza, at bosættelserne forsvinder, men vi mangler jo altså lige Vestbredden, Øst-jerusalem og Golan før den afgørende forhindring for fred i Mellemøsten er ryddet af vejen.

Lur mig om der ikke ved årets slutning er flere israelske bosættere i alt end ved årets begyndelse. Men det vil Sharons spindoktorer nok ikke lancere på samme effektive måde

Ole Olsen

Munkesøvej 21B, 4000 Roskilde

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Bosættelser, Gamle indlæg, Indsamlinger. Bogmærk permalinket.