Aprospos terrorstøtte

Ole Olsen, Afvist læserbrev

APROPOS TERROR-STØTTE

Det har vakt stærk kritik, at foreningen Oprør har støttet to oprørsbevægelser med terroristiske handlinger på samvittigheder. Kritikken er ikke uberettiget og jeg vil ikke selv bidrage til de to organisationer.

Jeg savner imidlertid perspektiv i debatten. Hvor er kritikken af de vestlige lande som støtter regeringer, der i langt større skale er ansvarlige for drab på uskyldige civile og brud på internationale regler?

Jeg kunne nævne mange eksempler, men p.t. er det mest pinlige, at EU er ved at indgå en naboskabsaftale med Israel, en besættelsesmagt med masser af uskyldige liv på samvittigheden. Indgår EU denne aftale, er det ensbetydende med milliardtilskud til statsterrorisme.

Ønsker vi at bekæmpe og forebygge terrorisme eller ønsker vi blot al magt til de magtfulde?

venlig hilsen

Ole Olsen

Munkesøvej 21B

4000 Roskilde

Dette indlæg blev udgivet i Andre kampagner, Boykotkampagne, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.