Boykot Israel Kampagnen afholder Freds og Kulturarrangement 18/9-04

Boykot Israel

Freds- og kulturarrangement for Palæstina:

 Vi mindes Sabra og Shatila

Vi protesterer mod Sharons mur 

 Lørdag den 18. september er årsdagen for massakrerne i Sabra og Chatila. For 22 år siden havde en vis Ariel Sharon et direkte ansvar for, at bestialske militser i flere dage fik lov til at myrde løs i to flygtningelejre i Beirut.

Antallet af ofre er aldrig blevet fastslået præcist, men skønnet går fra 800 til over 1000. Dette blev han senere blev dømt for ved en israelsk domstol, så han måtte trække sig som forsvarsminister. I dag er han statsminister – med en dom for krigsforbrydelser!

Men det var ikke kun dengang han forbrød sig mod krigens love. Det er en dagligdags foreteelse på Vestbredden og Gaza. Den fortsatte udbygning af Muren er også en krænkelse af international lov efter den meget klare Haag-dom den 9. juli, som sagde Muren skal rives ned, fordi den bygges på palæstinensisk jord.

 

Arrangementet finder sted på Store Torv, Århus

lørdag den 18. september kl. 12-15.

 Musikken og talerne starter kl. 14.

Arrangementet vil være en blanding af udstilling og møde. Der vil være en symbolsk mur, plancher, filmforevisning, musik, folkedans og talere.

 

Arrangør: Boykot Israel Kampagnen

Anbefalere: LO, Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Arabisk Kulturforening, Multikulturel Forening, Palæstinensisk Forening.

For yderligere oplysninger, kontakt:Per Sørensen           tlf. 86-15 06 02         mail: pws@stofanet.dkHans Jørgen Vad      tlf. 86-25 08 34         mail: hjvad@stofanet.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.