Møde om det israelske valg

DPV

Møde om det israelske valg

Mød op og hør analyser, vurderinger og baggrundsviden af Carlo Hansen forfatter og journalist, den 4.2.2003 kl. 19.00 på Hovedbiblioteket.

Arrangører : Boykot Israel Kampagnen Århus og Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, Århus.

Så er det næsten sikkert, at Sharon har vundet det israelske valg. Palæstinenserne har været “låst inde” på Vestbredden og i Gaza mens israelerne gik til valg. Hvor længe kan man fra USA og det internationale samfunds side blive ved med at støtte Israel med deres apartheit styre? Gang på gang fremføres at Israel er Mellemøstens eneste demokrati – mens den israelske regering i udbredt grad benytter sig af målrettede mord på palæstinensiske ledere, de sålkaldte “forebyggende angreb på terrorister”.

Ved mødet vil det være muligt at købe Carlo Hansens bog “Kaktussens Land – en rejse i selvbedrag” til en særlig rabatpris, idet man denne aften kan blive skrevet op til bogen til en pris af 175 kr. det er en rabat på 100 kr. Du kan læse anmeldelsen på www.gad.dk (brug søge funktionen med titlen)

Om Carlo Hansen:

Carlo Hansen (f. 1939 i Bov) er journalist, uddannet på Randers Amtsavis. I over 20 år har han arbejdet på Århus Stiftstidendes udlandsredaktion med Israel og Mellemøsten som hovedområde. Han har i alle årene fulgt den israelsk-palæstinensiske konflikt tæt med reportager, baggrundsartikler, kommentarer og ledere – i perioder på daglig basis. Han har rejst hyppigt i den arabisk-muslimske verden. Siden slutningen af 1970-erne har han besøgt Israel og de palæstinensiske områder mindst en gang årligt. Sideløbende har han holdt foredrag og deltaget i paneldiskussioner om islamiske, arabiske og israelsk-palæstinensiske forhold. I begyndelsen af 1960-erne gjorde han tjeneste som FN-soldat i et år i Gaza-striben.

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.