Succes for film og bog

DPV

Succes for film og bog

Der er stor interesse for Jørgen Flindt Pedersens ny dokumentarfilm fra Palæstina – De Besatte. Biografen Vester Vov Vov har derfor besluttet, at publikum i København skal have endnu en chance for at se filmen og den vises fra fredag d. 31. jan. og frem kl. 16.45.

Også Jørgen Flindt Pedersens bog ”Brylluppet i Ramallah” er blevet en salgssucces. Den er udkommet på Gyldendal, som allerede efter en uge har sat gang i trykningen af andet oplag.

Jørgen Flindt Pedersens dokumentarfilm, DE BESATTE, om livet blandt palæstinensere på Vestbredden og i Gaza har været et tilløbsstykke i Grand i København. Filmen vises i den kommende uge også i Øst for Paradis i Århus, og fra den 4. februar i Cafébiografen i Odense

Filmen har vakt diskussion på baggrund af sit forsøg på at forstå selvmordsbomberne og skildringen af dem som frihedskæmpere. Ved en række arrangementer deltager instruktøren i diskussioner om filmens kontroversielle indhold.

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.