March for menneskerettigheder – 2003

DPV

March for menneskerettigheder – 2003

Danske fredskvinder tager til Palæstina/Israel i foråret

En international menneskerettighedsmarch i Israel og Palæstina er ved at tage form. Den skal finde sted fra 2.april 2003 og foregår i samarbejde med israelske og palæstinensiske fredsgrupper. Marchens formål er at markere afstand til krig som løsning på konflikter og at synliggøre støtte til og sympati for fredsbestræbelserne. Marchen er kun for kvinder af sikkerhedsgrunde.

Initiativet til Human Rights March 2003 kommer fra Norge, hvor man tidligere har arrangeret lign. marcher i bl.a. Mellemamerika. I Danmark er der dannet en forberedelsesgruppe med aktive fra bl.a. Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed, Kvinder for Fred og Kvinder i Sort.

Kvinderne planlægger at deltagerne skal forberedes godt før afrejse og vil derfor holde studiekreds-møder om konflikten og konfliktløsning hver tirsdag i København frem til april.

For yderligere oplysninger og kontakt : Mathilda Feldthaus tlf. 48 70 83 84, e-mail : mathilda@feldthaus.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Kommentarer, Reportager/interviews. Bogmærk permalinket.