Palæstinensisk broderi på Kronborg

DPV

Palæstinensisk broderi på Kronborg

I forbindelse med et aktiveringsprojekt i Helsingør sidder en gruppe palæstinensiske og jugoslaviske kvinder og broderer deres folks historie på det, der skal ende med at være én stor samlet gobelin med de to folks historier frem til deres møde med Danmark. Projektet, der har været undervejs i et stykke tid, forventes færdigt i foråret 2003. I efteråret 2003 vil det blive udstillet først på Kronborg og senere på Frederiksborg museet i Hillerød. Det er Helsingør Kommune der står for projektet. Udstillingen som muligvis også kommer til at indeholde anden information om de to folks historier, er en opfølgning af et tidligere succesfuldt broderi-projekt i Helsingør.

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg, Kommentarer, Mediekritik. Bogmærk permalinket.