Nej til nazisme og anti-semitisme

Svend Erik Christensen, Boykot Israel kampagnen

Nej til nazisme og anti-semitisme

Jeg har i den forløbende tid skrevet flere læserbreve til støtte for BOYKOT ISRAEL i den lokale presse, samt været med til at organisere boykotaktioner i Roskilde.

Hvad sker der. Jeg får sendt nazistisk propagande. Ind af døren kommer et nummer af det afskyelige Fædrelandet, der udgives at Jonny Hansen og andre afstumpede nazister i Greve. Det var et gammelt nummer med en artikel om Israels (læs jødernes)angreb på palæstinenserne. Jeg kan jo ta’ det som en oplevelse – men mener, at vi skal være på vagt overfor disse såkaldte “overmennesker”, der forsøger at blande sig i Boycot Israel aktiviteterne. Vi må klart tage afstand fra denne anti-jødiske propaganda.

Hilsen

Sv. Erik Christensne Roskilde

PS. Bladet er returneret i småstykker

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen, Kommentarer. Bogmærk permalinket.