Bosættelser ødelæggende

Ole Olsen, DPV

Bosættelser ødelæggende

Af Ole OlsenLæserbrev bragt i Berlingske Tidende 3/4

Berlingeren mener på lederplads (28/3), at det er et fejlgreb at Lykketoft primært rækker sit blik mod bosættelserne, når han forholder sig til udviklingen i Mellemøsten.Nuvel, der ER da andre aspekter i sagen, men stridens kerne er altså territorium. Der er derfor dræbende for fredsmulighederne, når Israel med sin bosættelsespolitik stjæler jorden under fødderne på palæstinenserne – og bliver ved og ved. Der er i dag hele 400.000 bosættere på de besatte områder og hver eneste er der i strid med international lov.Jeg håber, at avisen lige så godt som jeg ved, at freden skabes ved at Israel rømmer de besatte områder og indrømmer palæstinenserne deres rettigheder. Derfor er jeg også forarget over at avisen igen og igen hævder, at palæstinenserne begik et historisk fejlgreb ved at sige Nej til det som israelerne lagde på bordet sidste sommer. Det er veldokumenteret, at det var milevidt fra en selvstændig stat.

Dette indlæg blev udgivet i Boykotkampagne, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.