Underskriftindsamling

Kære venner,

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening iværksætter i samarbejde med Den Palæstinensiske Repræsentation i Danmark en underskriftindsamling, der senere pa året skal munde ud i, at Europa Parlamentet kan drøfte sagen om anerkendelsen af den palæstinensiske stat under sin samling i anden halvdel af august.

Her kan du downloade den officielle tekst, der opereres med fra Dansk Palæstinensisk Venskabsforenings og Den Palæstinensiske Repræsentations (i DK) side i lighed med den samlede kampagne i hele Europa.

Øvrige tekster og opfordringer, der figurerer rundt, betragtes som ugyldige og ubrugelige.

Hjælp os med at sende rundt samt ved at samle så mange underskrifter som muligt.

De samlede underskrifter kan kun sendes med brev (eller ved at aflevere til DPVs kontaktpersoner uden for Hovedstaden og Sjælland).

Venligst ingen scanning og efterfolgende e-mailing af skemaerne. Det skyldes at KUN skemaer med original underskrift kan bruges.

Send venligst til følgende adresse:

Palestinian General Delegation to Denmark
H.C. Andersens Boulevard 51, 1th.
1553 Copenhagen V

eller

aflevere til/kontakt følgende DPVs Regionsformænd rundt om i landet:

Region Nordjylland, Alborg: Manar Abu Radi, manar_abouradi@hotmail.com

Region Midtjylland, Ahrus: Walid Zaher, walidzaher@hotmail.com

Region Syd, Odense: Bent Hansen, palbent1@hotmail.com

Samt i Sønderborg: Mona Fahd, sendrilla@hotmail.com

På forhånd tak for hjælp og støtten og i håb om, at vi alle kan fejre anerkendelsen af Palæstina inden året er omme.

Baggrunden:

FNs Generalforsamling vil til september behandle anerkendelsen af et selvstændigt og uafhængigt Palæstina på grænserne, som de var frem til natten til den 5. juni 1967 da Israel overfaldt Egypten, Syrien og senere Jordan og endte lige siden med at besætte blandt andet Vestbredden og Gaza.

FNs Generalforsamlingen kræver 2/3 flertal for at optage – og dermed anerkende Palæstina – i sit regi. Det mål er ikke umulig eftersom til dags dato har ca. 120 lande anerkendt Palæstina på 1967 grænsen.

EU er vigtig i den henseende – ikke alene for at få flere lande til at stemme ja til september under FNs Generalforsamlingen. Men politisk anses EU for at være det vigtigste internationale organ, der vil kunne sikre en større legitimitet til den vordende stat.

Underskriftindsamlingen i EU-landene sigter efter 1 million underskrift inden midten af august for at gennemtvinge spørgsmålet om EU-landenes anerkendelse af Palæstina i EU parlamentet og videre til EU kommission.

Dette indlæg blev udgivet i Aktuelle dokumenter, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.