DPV projekt modtaget med åbne arme

DPVs   projekt ’Et demokratisk og grønt Palæstina’  samarbejder aktuelt  med  premierminister Salaam Fayyads projekt ’For et Grønt Palæstina’ , der har som mål at plante mere end 1 million træer om året. 

Vores 130.000 træer udgør kun en lille brik i denne kampagne, men den er påskønnet.  Ikke mindst på grund af den anden og ’bløde’ del af vores projekt—den lange række af kurser om demokrati, internationale rettigheder samt kapacitetsopbygning for ledere af lokale foreninger –  som samtidig gennemføres i ’vores’ 35 landsbyer fordelt på Vestbredden og i Gaza.

Læs hele Marianne Risbjerg Thomsens rapport fra en tilsynsrejse til ’ET DEMOKRATISK OG GRØNT PALÆSTINA’, Oktober/november 2010 ved at følge dette link

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.