Mød Zoughbi Zoughbi – leder af Wi’am

DPV-hovedstaden, DPV

Mød Zoughbi Zoughbi – leder af Wi’am

– det palæstinensiske center for konfliktløsning i Betlehem.

23. september kl. 19.00-21.00

Danske Kirkers Råds sekretariat, Peter Bangs Vej 1 D, 2000 Frederiksberg.

Århus Studentermenighed støtter centeret økonomisk, og nu har de inviteret ham til Danmark. I København vil sekretariatet for Danske Kirkers Råd vil være vært for ham. Mød Zoughbi og hør om arbejdet med kon-fliktløsning på tværs af religiøse og etniske tilhørsforhold i et meget konfliktfyldt område. Der vil være mu-lighed for at drøfte centrets specifikke arbejde og situationen generelt i Israel/Palæstina. Læs mere om Wi’am på www.alaslah.org. Tilmeldelse på mc@danskekirkersraad.dk gerne inden d. 15. september.

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.