EU IMOD PALÆSTINENSERNE

Ole Olsen, DPV

EU IMOD PALÆSTINENSERNE

Forleden besluttede EUs 27 udenrigsministre at øge samarbejdet med Israel, diplomatisk og økonomisk. Det skete få dage efter at Israel havde besluttet at bygge nye ulovlige bosættelser, og mens Israels kollektive afstraffelse af befolkningen i Gaza fortsætter med enorm nød til følge.

Et der blot een af disse udenrigsministre, f.eks. Per stig Møller, der kan forklare mig, hvorfor man i Danmark og EU mener, at israelsk fredsvilje skabes gennem stribevis af helt ufortjente belønninger, mens palæstinensisk fredsvilje skal skabes gennem boykot og udsultning? Ses israelere og palæstinensere mon som to helt forskellige arter af menneskeheden eller skygger fascinationen af Israel for europæisk fornuft?

Der er vist grund til at minde om, at det er Israel som besætter palæstinensisk jord og ikke omvendt!

Med venlig hilsen

Ole Olsen

Munkesøvej 21B

4000 Roskilde

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.