Offentligt møde om perspektiver for fred 14. maj kl. 19.30 i U-huset i Århus

DPV Region Midtjylland, DPV

Offentligt møde om perspektiver for fred 14. maj kl. 19.30 i U-huset i Århus

Efter 60 år er der stadig ikke udsigt til en løsning – eller er der?

Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening har inviteret Mellemøstekspert Michael Irving Jensen til at fortælle om fredsprocessens forløb hidtil og perspektiverne for fred i lyset af de massive interne palæstinensiske uoverensstemmelser og den israelske og internationale blokade af Gaza og Hamas. Vil de seneste forhandlinger med præsident Bush som mellemmand i Annapolis føre noget konstruktivt med sig – eller er tiden løbet fra en to-statsløsning?

Michael Irving Jensen har i mange år beskæftiget sig med Mellemøsten og er en skarp debattør. Han har tidligere været projektleder for Images of the Middel East 2006 og har i dag eget konsulentfirma.

Michael Irving Jensen er Cand Phil og Ph.d i Arabisk sprog og kultur fra Carsten Niebuhr Instituttet, Københavns Universitet. Samt MA i Development Studies, School of Oriental and African Studies (SOAS), University of London .

Mødet foregår kl. 19.30 I U-huset, Klosterport 4C , 3. sal (kantinen) 8000 Århus C  

www.danpal.dk    aarhus@danpal.dk    mobil: 60896170

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.