Mindes på Rådhuspladsen, Århus 9. maj

DPV Region Midtjylland, DPV

Mindes på Rådhuspladsen, Århus 9. maj

Fredag den 9. maj er det sidste gang vi mødes på Rådhuspladsen i Århus kl. 17 for at tænde lys og mindes de mange ofre for krige, flugt og besættelse.

Tag blomster med – og støt arrangementet med din tilstedeværelse.

Israel-Palæstina konflikten er en af verdens længstvarende konflikter med en af verdens største flygtningegrupper som resultat. I dag – 60 år efter staten Israels oprettelse, utallige krige og konflikter, 40 års israelsk besættelse af Vestbredden og bosættelsespolitik i strid med international lov, venter palæstinenserne stadig på deres stat.

De fleste af de 3,6 millioner registrerede palæstinensiske flygtninge lever fortsat i flygtningelejre på Vestbredden og på Gaza-striben, i Libanon, Syrien og Jordan. En stor del er senere flygtet længere væk og i Århus udgør de den største etniske minoritetsgruppe med cirka 4.644 borgere fra Palæstina.  

www.danpal.dk    aarhus@danpal.dk    mobil: 60896170

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.