Israelske styrker møder kraftig modstand under invasion i flygtningelejren i Jenin

Ali Samoudi, PNN (Jenin)

Israelske styrker møder kraftig modstand under invasion i flygtningelejren i Jenin

Af Ali Samoudi, PNN (Jenin), l.ørdag 17.02.2007

Israelske styrker invaderede flygtningelejren i Jenin midt om natten og fremkaldte en kraftig modstand fra den væbnede modstandsbevægelse. Al Aqsa Brigader fra FATAH og Saraya Al Quds fra Islamic Jihad kæmpede i timevis imod besættelsesstyrkerne.

Lokale kilder fortalte til PNN, at 20 militære køretøjer stormede den østlige side af Jenin By og først slog til mod bydelen i nærheden af lejren. Bulldozere pløjede direkte igennem til flygtningelejren og lavede barrikader.

Hyppig beskydning hørtes i hele byen og lejren indtil daggryet lørdag morgen. Israelske specialstyrker besatte adskillige boliger, hvorfra de iværksatte bagholdsaktioner mod personer, der var opført på deres lister over “eftersøgte”. Øjenvidner fortæller, at de israelske styrker blev mødt af kraftig modstand i lejren.

A.K.

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Kommentarer, Pressemeddelelser. Bogmærk permalinket.