ISRAEL AFVISER NORSK KANDIDAT TIL UNRWA

DR Tekst TV

DR 1 TekstTV  S135  lør 19 feb  21:55:02 – DR NYHEDER     UDLAND         21:45                                          ISRAEL AFVISER NORSK KANDIDAT TIL UNRWA

Israel har sat hælene i for nominering af den norske diplomat Vidar Helgesen som ny chef for FN’s organisation for palæstinensiske flygtninge (UNRWA).

                                       Ifølge norske medier skyldes det, at Helgesen har kritiseret menneskerettighedssituationen i Israel. Helgesen, der er statssekretær i det norske udenrigsministerium, var USA’s første bud på en ny leder på posten.

                                        Oplysningerne kommer en måned efter, at UNRWA’s afgående danske chef Peter Hansen sagde, at han var blevet tvunget til at forlade posten, fordi han havde kritiseret de israelske soldaters adfærd i det palæstinensiske områder.

 

Dette indlæg blev udgivet i Boykotkampagne, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.