Lokalafdeling i Nordjylland

DPV

Lokalafdeling i Nordjylland

 

Som led i ønsket om at opbygge en landsdækkende struktur med lokalgrupper fordelt over landet, går et medlem i Nordjylland nu i gang med at opbygge en lokalgruppe med støtte fra gruppen i Århus.

 

Første gang de Nordjydske medlemmer mødes er i forbindelse med SF-Aalborgs temaaften om Israel – Palæstina konflikten tirsdag den 1.3. kl. 17.45-22.00 på Huset, Hasserisgade 10, Aalborg. (se programmet på www.danpal.dk kalenderen på forsiden)

 

Inger Lumholt har skrevet til de nordjydske medlemmer af venskabsforeningen, og har fået mange positive svar som tegn på interesse for at få etableret en lille nordjysk filial af Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening.

 

Ikke alle har samme muligheder og frie ressourcer til at indgå aktivt i foreningens arbejde, men der skulle nok være basis for at mødes og opmuntre hinanden i at være fortalere for det palæstinensiske folk.

 

Konkret er forventningen at man i forbindelse med mødet får snakket lidt uformelt om, hvordan der tingene gribes an for at komme videre med ønsket om en lokalgruppe. Og man kan allerede nu henvende sig til initiativtageren:

Inger Lumholt, Thistedvej 662 Vust, 9690 Fjerritslev, Tlf. 98 22 56 03, e-mail: il@mail-telia.sk.

 

Har man lyst til via email at blive orienteret om fremtidige tiltag skal man sende sin emailadresse til Inger, så man kan komme på lokalgruppens emailliste.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.