Spot på Muren på Roskilde Festival 1-4 juli

Roskilde Festivalen

Skab fred – ikke mure!

Fokus på Muren på Roskilde Festival 1-4 juli 2004

Folkekirkens Nødhjælp samarbejder med Roskildefestivalen om at sætte fokus på den israelske mur. Roskilde Festival donerer via Folkekirkens Nødhjælp en del af overskuddet fra årets festival til den lokale sundhedsorganisation, Union of Palestinian Medical Relief Committees. De vil etablere en række sundhedsklinikker på Vestbredden, som skal oprettes i områder, hvor Muren nu forhindrer den lokale befolkning i at nå frem til de klinikker og hospitaler, de brugte, før muren blev opført.

Læs mere om aktiviteterne på festivalen:

http://www.roskilde-festival.dk/object.php?obj=78000c&code=45

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.