Boykot by night i Svendborg

DPV

”Boykot by night” i Svendborg

Palæstina Initiativet i Svendborg gennemfører fredag d. 29. november en aktion mod israelske varer i de svendborgensiske supermarkeder. Denne dag har butikkerne ”open by night”, så aktivisternes svar på det lyssky salg af bl.a. frugt og vin fra Israel er en ”Boykot by night”-aktion. Der vil blive givet forbrugeroplysning bl.a. i form af mærkning af varerne og uddeling af foldere ved butikkerne.

Interesserede i at deltage i aktiviteterne opfordres til at møde op i Møllergade 108 i Svendborg kl. 19.30. Vi regner med at slutte på Gerrits Plads kl. 21.00, hvor Palæstina Initiativets traditionelle ”Tænd et lys for Palæstina” finder sted, denne gang med den nys hjemvendte fredsvagt Ole Poulsen som taler.

Aktiviteterne er et led i den landsdækkende Boykot Israel Kampagne, hvis hovedkrav er Israels tilbagetrækning fra de besatte områder.

Henrik Nedergaard fra Palæstina Initiativet udtaler: ”Det er utroligt vigtigt at den almindelige forbruger viser en holdning til den hovedløse og rent militære taktik israelerne kører frem med. Som om hævn kunne stoppe en konflikt! Og netop nu, hvor amerikanerne overvejer at optrappe deres økonomiske og militære støtte til Israels krigsførelse, er en boykot et vigtigt signal at sende.”

For yderligere oplysninger, kontakt undertegnede.

Med venlig hilsen

På vegne af Palæstina Initiativet i Svendborg

Henrik Nedergaard

Sankt Jørgens Vej 41

5700 Svendborg

tlf. 6222 8959

e-mail: nedergaard.svb@get2net.dk

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg, Kommentarer. Bogmærk permalinket.