Situationen i Gaza

Palæstina-Initiativet

Situationen i Gaza

Situationen i Gaza er ekstraordinær og meget kritisk. Selv om Danmark ikke kunne stemme for, så har FNs Sikkerhedsråd fordømt Israels fremfærd, og Menneskerets­rådet har netop besluttet at sende en fact-finding mission til Gaza for at undersøge de israelske angreb, der dræbte 18 palæstinensere i sidste uge – et angreb, Israel har kaldt “en teknisk fejl”.

Selv om Palæstina-Initiativet blev oprettet for at danne ramme om et samarbejde omkring murkampagnen 10.-16. november, opfordrer vi alligevel til, at vi overvejer, hvordan organisationerne i Palæstina-Initiativet – sammen eller i de enkelte organisa­tioner – kan reagere på situationen i Gaza. Herunder om man vil følge opfordringen fra de israelske fredsorganisationer om at være med til verdensomspændende demonstrationer/arrangementer d. 2. december.

I København inviterer vi til stormøde for at diskutere, hvordan vi i København vil reagere på situationen i Gaza – i de enkelte organisationer eller i Palæstina-Initiativets regi. Mød op! Der er brug for alle gode kræfter til at protestere over den danske regerings manglende vilje til at sige stop overfor drab på stadig flere civile, herunder kvinder og børn, i de palæstinensiske områder

Mødet er onsdag d. 22. november kl. 19.30 i Nørre Alle 7

Den koordinerende gruppe vil inden mødet undersøge, hvordan de palæstinensiske organisationer forholder sig til det israelske initiativ. Meningen med mødet er udelukkende at forholde sig til, om vi skal arrangere noget sammen.

Arrangør: Palæstina-Initiativet

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Kommentarer. Bogmærk permalinket.