IMAGES OF THE MIDDLE EAST

Images of the Middleeast

IMAGES OF THE MIDDLE EAST

ÅBNING 12. august

Cool dj’s og musikere samt storslåede soundscapes og fotoinstallationer fra alle hjørner af Mellemøsten på

Amager Strandpromenade fra 20.30 -24.00

Images of the Middle East vil over de næste seks uger sprede sig over hele landet og præsentere det ypperste inden for mellemøstlig musik, film, teater, litteratur, kunst og dans. Alt dette indledes med en stor aften under åben himmel, hvor der præsenteres cool dj’s og musikere samt storslåede soundscapes og fotoinstallationer fra alle hjørner af Mellemøsten.

Aftenens program

20.30 – 21.30:

På aftenpromenaden passerer man et sugende landskab af lyde fra arabiske storbyer og ørkener. 20 soundscapes sammenføjer levende gademylder og markeder, bryllupper og fester, knitrende stemmer fra TV og radio og store og små musikere gennem tiderne.

21.30 – 22.30

Tusmørket sænker sig og mens solen langsomt synker i havet, blændes der op for den libanesiske fotograf og bosiddende i Cairo — Lara Baladis flydende skærme, der hæver sig over vandoverfladen med billeder fra hendes mange rejser i Mellemøsten. Flere af Baladis billeder stiller skarpt på udbredte klichéer om Mellemøsten et reflekteret billede af en aktuel virkelighed.

22.30 – 24.00

Mens natten sniger sig ind på stranden, belejrer de tyrkiske og egyptiske dj’s scenen og inviterer alle gæster på en rejse ind i Mellemøstens vibrerende musikscene, hvor der serveres smagsprøver fra nogle af festivalens mange koncerter – med alt fra tilbagelænet jazz, cool trip hop og electronica til sjælfulde ballader.

Bemærk: Der er først adgang til Promenaden via Amager Strandvej fra kl.20.00. Arrangementet er gratis og publikum er velkomne til at medtage mad og drikkevarer.

Arrangør: Københavns Internationale Teater i samarbejde med Center for Kultur og Udvikling (CKU), Danmarks Radio og Amager Strandpark.

For yderligere oplysninger, billeder mv. kontakt Annette Max Hansen på amh@kit.dk eller tel. +45 3315 1564/4077 7329 eller se www.kit.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Kommentarer, Reportager/interviews. Bogmærk permalinket.