Endnu en præsidentkandidat antastet i Jerusalem

Palæstina Fredsvagterne

Palæstina Fredsvagter7. januar 2005 15:24

Endnu en præsidentkandidat antastet i Jerusalem

Tidligere på dagen blev den palæstinensiske præsidentkandidat Mustapha Barghouthi arresteret af israelsk politi.Nu er endnu en kandidat, Balsam Al-Sahi fra PPP blevet antastet og forhindret i sin færd i Jerusalem af israelsk sikkerhedstjeneste, rapporterer Anne Lund, dansk fredsvagt fra Jerusalem.Anne Lund fortæller:Balsam Al-Sahi gennemførte sammen med én af de andre kanditater Tayseer Khaled fra DFLP et vælgermøde i et teater i Jerusalem.Efter mødet observerede vi, at Balsam Al-Sahis bil blev forfulgt af en bil med israelske sikkerhedsfolk.Et kvarter efter blev vi ringet op af Al-Sahis kampagnestab, som fortalte at bilen var blevet omringet af sikkerhedsfolk, der krævede at Al-Sahi og hans folk øjeblikkeligt forlod Jerusalem.Anne Lund er ikke klar over, hvor Balsam Al-Sahi var på vej hen, da han forlod vælgermødet.Balsam Al-Sahis kampagnestab kan kontaktes på:+972 5 44 41 91 21Den danske fredsvagt Anne Lund, 59-årig sekretær fra København, kan træffes på:+972 5 46 86 35 87Har netop fået nummeret til kampagneleder konfirmeret og sms besked om at den anden kandidat ved vælgermødet Tayseer Khaled nu også er blevet udvist af Jerusalem. Hans kampagnestab kan træffes på +972 22 95 94 06.M.v.h.Bent Erik KrøyerPalæstina Fredsvagter20 81 88 32

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Møder. Bogmærk permalinket.