Jeppe Kofod – gæst i Café Al-Balad

Gitte Rasmussen, Palæstina Fredsvagterne

Jeppe Kofod – gæst i Café Al-Balad

Sidste onsdag i hver måned afholder Palæstina Fredsvagter Café Al-Balad (Café Jorden) i Medborgerhuset Blågården på Blågårds Plads i København.Onsdag d. 24. november vil Jeppe Kofod (s), udenrigspolitisk ordfører være gæst i cafeen. Jeppe Kofod vil lægge op til en debat om Danmarks officielle Israel/Palæstina politik.Til indledning vil filmen “Fredsvagten” blive vist og en hjemvendt fredsvagt fortælle om nogle af sine oplevelser i de besatte områder.Café Al-Balad afholdes under hyggelige former med kardemomme-kaffe, mynte-the og vandpiber.M.v.h.Gitte RasmussenPalæstina Fredsvagter

http://www.palestinafredsvagter.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Boykotkampagne, Demonstrationer, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.