Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening kan bruge flere aktive medlemmer!

DPV

Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening kan bruge flere aktive medlemmer!

Har du lyst til at bidrage til foreningens virke, er du meget velkommen. Der er pt. mulighed for at deltage i aktiviteter i København og Århus. I Odense mødes aktive DPV-medlemmer i en lokal forening, som vi kan give kontakterne på.

DPV holder åbne bestyrelsesmøder i København en gang om måneden og alle aktive DPV medlemmer i Storkøbenhavn mødes her. Kontakt danpal@danpal.dk vedr. deltagelse i disse bestyrelsesmøder.

 

I Århus mødes medlemmer ca. 1 gang om måneden. Gruppen arrangerer primært offentlige møder og andre oplysningsarrangementer i Århus. Den har en selvstændig e-mail-service, som holder interesserede medlemmer i hele Jylland orienteret og inviterer til arrangementerne. Kontakt Iben Baadsgaard 60896170  for deltagelse i Århus afdelingen eller hvis du ønsker at modtage e-mails om Jyllandsgruppens aktiviteter send en email med navn og emailadresse til ib1@webspeed.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Møder. Bogmærk permalinket.