Boykot Israel Kampagnen i Århus. Arbejdsgrupper og aktiviteter

Iben Baadsgaard, Boykot Israel kampagnen Århus

Boykot Israel Kampagnen i Århus

I forbindelse med Boykot Israel-kampagnens arbejde i Århus er der blevet nedsat 4 arbejdsgrupper. Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet, er du velkommen til at henvende dig til de ansvarlige for den enkelte gruppe:

1) Uddelingsgruppe/uddannelsesgruppe, der står for både uddeling af materiale på uddannelsessteder og møder der, måske med fredsvagter. Gruppen er nedsat (kontakt: Jesper mfl. jesperhk@hotmail.com /27293549)

2) Boykotgruppe ifh. israelske varer, sport, politik og kultur (kontakt: Hans Jørgen Vad 86250834, Anders Fenger 24 45 36 05), herunder kontakt til undergruppe, der arbejder ifh. boykot af økologiske israelske varer (kontakt: Kirsten Sørensen krs@mail.tele.dk 86138102)

3) Faglig gruppe, der sørger for at det faglige miljø i byen får sin naturlige og fremtrædende plads i boykotkampagnen. Kontaktperson: Bo Hamburger (29204455)

4) Kulturgruppen som tager initiativ til kulturelle arrangementer og happenings (film, fest, musik), forsøge at give kulturpersoner mulighed for at komme til udtryk og evt. få kendte Århusianere til at anbefale boykotten. Kontaktperson: Iben Baadsgaard (iben.baadsgaard@mail.dk /40184644)

Kontakt personer i boykot Israel kampagnens Århus afdeling under Palæstinakomiten, Århus:

v Kirsten Sørensen, krs@mail.tele.dk, telefon 86138102

v Rabih Al-Azad, rabih@mail1.stofanet.dk, telefon 40507659

v Rasmus Tobiesen, Rasmus@toonage.dk, telefon 89 44 91 30

Kommende aktiviteter

25. april uddeles boykot Israel materiale i Århus midtby mellem kl. 15-18. Afhængig af antallet af fremmødte aktivister bliver aktiviteterne centreret på gågaden, eller fordelt mellem div. supermarkeder og stormagasiner i midtbyen. Vi mødes på Clemensbro kl. 15.00.

26-28. april. Palæstinensiske dage i Gellerup. Arr: forskellige palæstinensiske foreninger i Århus.

1. maj har Boykot Israel kampagnen en bod på Tangkrogen i Århus. Vi vil oplyse om situationen i Palæstina, udlevere materialer og sælge t-shirts og klistermærker. Vi vil få brug for mange aktivister til at uddele/sælge materiale, så vi opfordrer til, at man møder op ved boden kl. 14.00 eller i løbet af eftermiddagen for at give en hånd med.

Boykot Israel kampagnen i Århus inviterer til stor-møde/aktivistmøde: 6. maj og 10. juni kl. 19.00 i Beboerhuset Tousgårdsladen, Edwin Rahrs Vej 6B, Brabrand

Formålet med møderne er dels orientering om den aktuelle situation i Palæstina, evaluering af boykot-aktiviteterne og orientering om nye aktiviteter. Alle er velkomne til at møde op!

Vi har brug for alle – både de som kan yde en stor indsats og dem som bare kan være med 2 timer på et eller andet tidspunkt!

Fremtidige Boykot aktiviteter: vi forventer at der vil blive tale om en meget langstrakt boykot kampagne, og vil derfor ikke afholde daglige boykot aktiviteter. Men hver fredag vil vi mødes og gå i gader og til butikker. Mødestedet vil være på Clemensbro hver fredag kl. 16.00. Hvis man selv vil stå udenfor lokale butikker kan materiale fås efter aftale med Rasmus på rasmus@tooneage.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Møder. Bogmærk permalinket.