Leksikon

DPV

Referenceartikler fra Leksikon for det 21. århundrede:

Palæstina (40 opslag)

Abbas, Mahmoud (Abu Mazen)   Abdel Shafi, Haidar Arabiske Højkomite, Den   Arafat, Yasser Ashrawi, Hanan   Balfourdeklarationen Besatte områder   Bosættelser (Israelske bosættelser i de besatte områder) Dansk Palæstinensisk Venskabsforening   Democratic Front for the Liberation of Palestine (DFLP) Deportation af palæstinensere   Det Palæstinensiske Kommunistiske Parti (PCP) Fatah   Gaza Habash, Georges   Hamas Hawatmah, Nayef   Hebron Husseini, Faisal   Intifada Jerusalem   Nidal, Abu Orient House   Oslofredsaftalen Palestinafronten i Norge   Palestinean Legislative Council (PLC) Palæstina   Palæstinakampagnen Palæstinakomiteen i Norge   Palæstinensisk Arbejderunion (PWU) PLO   Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) Popular Front for the Liberation of Palestine – General Command (PFLP-GC)   Qurei, Ahmed (Abu Ala) Sabra og Chatila   Shaath, Nabil Støttekomiteen for Ghassan Kanafanis Kulturfond   TIPH (Temporary International Presence in Hebron) Transfer   Zibri, Mustafa

 

Israel (29 opslag)

Abna’l-Balad   Apartheid Ashkenazi jøder   Balfourdeklarationen Barak, Ehud   Bauman, Zygmunt Besatte områder   Bosættelser (Israelske bosættelser i de besatte områder) Deportation af palæstinensere   Herzog, Chaïm Irgun Zwai Leumi   Israel Israels arbejderparti   Jerusalem Kibbutz   Levy, David Likud   Netanyahu, Benjamin Oslofredsaftalen   Peres, Shimon Rabin, Yitzhak   Sefardiske jøder Shamir, Yitzhak   Sharon, Ariel Transfer   Ulla Lyngsby sagen Vanunu, Mordechai   Weizman, Ezer Weizmann, Chaim

Dette indlæg blev udgivet i Foredrag, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.