Offentligt møde med Jamal Juma

DPV-hovedstaden, DPV

Offentligt møde med:

Jamal Juma

koodinator af Stop The Wall

Mandag den 22. september kl. 19, Verdenskulturcentret, Nørre Alle 7, Nørrebro

Jamal Juma vil præsentere de fortsat destruktive konsekvenser af muren og bosættelserne på Vestbredden. Muren fratager palæstinenserne adgangen til store dele af deres jord og vandres-sourcer. Palæstinensiske huse nedrives og oliventræer rykkes op for at gøre plads til udbygning af bosættelser og bosætterveje, hvilket ødelægger palæstinensernes infrastruktur og gør det sværere at se holdbare fremtidige løsninger. Jamal Juma vil også komme ind på den politiske si-tuation i de palæstinensiske områder. (Se mere www.stopthewall.org)

Arrangører: DPV, Verdenskulturcentret, Palæstina-Initiativet, 3F

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.