Liv uden land – en fotoreportage fra en flygtningelejr ved Betlehem

DPV Region Midtjylland, DPV

Liv uden land – en fotoreportage fra en flygtningelejr ved Betlehem

14-22. april udstiller Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening i Rådhushallen i Århus. Udstillingen består af en fotoreportage af Ditte Bjerregaard fra en palæstinensisk flygtningelejr udenfor Betlehem, landkort, historiske fotos, Palæstina-plakater af Thomas Kruse samt fotos af en række relieffer lavet af Adbul May Mosallam, palæstinensisk kunstner fra Syrien i ´80erne.

Fotoudstillingen åbnes den 14.4 kl. 15.00 af Rabih Azad-Ahmad, kulturudvalgsformand og Bilal Abdallah, kunstner – begge er selv født og opvokset i palæstinensiske flygtningelejre i Libanon inden de kom til Danmark.

Fotoudstillingen kan i perioden ses i rådhusets åbningstid.

Yderligere informationer – seløbeseddel.

Kontakt: aarhus@danpal.dk eller mobil 60896170

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.