Foredrag med politimand 4. oktober

DPV

Mandag d. 4. oktober, 2004, kl. 19

Gladsaxe Hovedbibliotek, store sal

Thøger Berg Nielsen, Skive, fortæller om sine oplevelser under udstationering.

TBN har flere år ad gangen været udstationeret i Mellemøsten og har bl.a. arbejdet for FN med uddannelse af det palæstinensiske politi. Alt for ofte måtte Thøger med tårer i øjnene a.evere en rapport til de israelske myndigheder om den israelske besættelsesmagts brug af vold overfor den palæstinensiske – vel vidende, at rapporten aldrig kom videre ad kommandovejen. Thøger Berg Nielsen arbejdede under FN´s strenge tavshedspligt, men efter at være gået på efterløn har hans samvittighed tilsagt ham at tale åbent om sine oplevelser.

Arr.: Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening og SF-Gladsaxe

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.