Palæstina Orientering i 25 år

DPV

Palæstina-Orientering i 25 år

JUBILÆUMSNUMMER

Tidsskriftet Palæstina-Orientering har eksisteret i 25 år er og har i den anledning udgivet et rigt illustreret jubilæumsnummer på 48 sider.

Redaktionen har bedt en række mennesker, der har været aktiv i Palæstinadebatten, om at gøre en slags status. Det drejer sig om mennesker som Ebbe Kløvedal Reich, Steen Folke, Margrete Auken, Nils Vest. Redaktionens yngste medlemmer har en samtale med det ældste medlem, Svend Holm-Nielsen, som har gjort opmærksom på palæstinensernes skæbne i over halvtreds år.Desuden er der artikler af fhv. udenrigsminister Kjeld Olesen og jorurnalisten Jørgen Flindt Pedersen.

Af det øvrige stof kan nævnes dagbogsblade fra en rejse sidste juni i Palæstina af sognepræst Kirsten Jørgensen samt fotografen Charlotte Haslund-Christensens serie helsidesportrætter af unge palæstinensere, skabt specielt til dette nummer. Undervisningsministeriet har ydet støtte til udgivelsen.

Bladet koster kun 35. kr. pr. eksemplar. Hertil kommer forsendelse på 15. kr.

Henvendelse kan ske til Ekspeditionen, Hvedemarken 5, 3060 Espergærde, Giro 9 02 38 95, tlf.: 49 13 21 72 eller Søren Højmark, H.C. Ørstedsvej 17, 1879 Frb C, tlf: 33 22 84 72, e-mail SH@udd.blaagaardsem.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Klip fra pressen, Kommentarer, Reportager/interviews. Bogmærk permalinket.