Angst æder sjæle

DPV

Angst æder sjæle

Israels forfølgelse af det palæstinensiske folk er ikke en krig mod terrorisme. Den palæstinensiske selvmords-terror har en enkel løsning – man trækker sig ud af de besatte områder og giver palæstinenserne god grund til at leve. Krigen mod palæstinenserne er Sharons, hærens og bosætternes kamp for ”Det forjættede Land”. I en sådan krig bliver man konstant nødt til at lyve, fordi flertallet af israelerne (ifølge meningsmålingerne) er ligeglade med de besatte områder og ønsker at komme ud derfra i morgen. Overladt til sig selv vil folk ikke finde på metoder til at udsulte og torturere millioner af andre mennesker. For at få dem til at acceptere det, bliver man nødt til at dyrke deres angst. På samme måde som halvdelen af det amerikanske folk, der støtter krigen, tror, at hvis USA ikke øjeblikkeligt eliminerer Saddam Hussein og fører krig mod Irak, så vil Saddam eliminere USA.

Uddrag af artiklen”The Palestinians don´t even have weather”af Tanya Reinhart i den israelske avis Yediot Aharonot 9. marts 2003

Dette indlæg blev udgivet i Demonstrationer, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.