Netanyahu kalder ofre for terrorister

DPV

Netanyahu kalder ofre for terrorister

Den israelske Udenrigsminister Bibi Netanyahu sagde onsdag aften at “den belgiske domstol havde taget en skandaløs beslutning, som legitimerer terrorisme og skader dem, som bekæmper terrorismen. Det er at vende tingene på hovedet – når de som bekæmper terror bliver anklaget, mens terroristerne bliver sejrsherrer.

Den israelske præsident, Moshe Katsav, kritiserede også den belgiske højesterets beslutning. I et åbent brev til Belgiens konge skrev Katsav, at de israelske styrker havde handlet i henhold til internationale normer og love for menneskelig moral og samvittighed, og at ingen kunne være i tvivl om det.

Israel besluttede onsdag at kalde sin ambassadør hjem fra Belgien til konsultationer.

(Refereret fra Ha´aretz d. 13.2.2003)

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.