Boykot Israel kampagnen aktiviteter i Århus 13-20/4 og derefter

Iben Baadsgaard, Boykot Israel kampagnen

Boykot Israel kampagnen aktiviteter

Boykot Israel kampagnen, Århus 13.-20./4

Står hverdag i uge 16 udenfor Magasin du Nord i Århus hverdage mellem kl. 15-17 lørdage mellem 11.30-13.30. Her vil vi dele løbesedler ud, gøre opmærksom på de israelske varer som sælges i bl.a. Magasin og gå i dialog med forbipasserende.

Aktivister er velkomne til at møde op! Man kan henvende sig til den ansvarlige foran Magasins indgang på Lille Torv.

Torsdag den 18.4 kl. 19.00 holder BOYKOT ISRAEL KAMPAGNEN/ PALÆSTINAKOMITEN, ÅRHUS stor-møde i den palæstinensiske fællesforenings lokaler Bentesvej 41 kld.

Formålet med mødet er dels orientering om den aktuelle situation i Palæstina, og evaluering af boykot-aktiviteterne evt. planlægning af nye aktiviteter. Alle er velkomne til at møde op!

Vi har brug for alle – både de som kan yde en stor indsats og dem som bare kan være med 2 timer på et eller andet tidspunkt!

Den 25.4 regner BOYKOT ISRAEL KAMPAGNEN med at være tilstede på Clemens Bro, Århus og dele løbesedler ud. Evt. arrangeres andre aktiviteter – men dette beslutter vi først på stor-mødet den 18.4 – så mød op der og få indflydelse!!!

Den 1. Maj har BOYKOT ISRAEL KAMPAGNEN, ÅRHUS en informations bod på Tangkrogen, hvor der bl.a. sælger t-shirts til støtte for boykot Israel kampagnens arbejde. Drop ind og få en snak – skriv dig op til deltagelse i diverse aktiviteter!

Aktiviteter på tegnebordet:

Vi planlægger at besøge uddannelsessteder m.v. – vi mangler interesserede til denne opgave.

Vi har fået en henvendelse fra Café Mozart, som ønsker at afholde en Palæstina-uge med focus på situationen i Palæstina. En del af overskuddet denne uge går til palæstinaarbejdet i boykot Israel kampagnen/Palæstinakomiten, Århus. Hold øje med Cafe Mozart!

Palæstinakomiteen, Dansk-palæstinensisk Venskabsforening, Århus og Fredsbevægelsen i Århus arbejder på at skaffe den belgiske advokat, Luc Wallevn, som fører sag mod den israelske ministerpræsident Ariel Sharon til Århus. Sagen er anlagt i Belgien på vegne af palæstinensiske overlevende og pårørende til ofre for massakrerne i Sabra og Shatila i 1982 med det formål at få Sharon anklaget for krigsforbrydelser mod menneskeheden. Hold øje med dagspressen og dan-pals hjemmeside.

Kontakt personer i boykot Israel kampagnens Århus afdeling under Palæstinakomiten, Århus:

v Kirsten Sørensen, krs@mail.tele.dk, telefon 86138102

v Rabih Al-Azad, rabih@mail1.stofanet.dk, telefon 40507659

v Rasmus Tobiesen, Rasmus@toonage.dk, telefon 51371798

——————————–

Sadelmagertoften 86

8270 Højbjerg

telefon 86721139

E-mail: iben.baadsgaard@mail.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.