Kampagne til fordel for de palæstinensiske fanger i de israelske fængsler

 

Solidatitets protest

200 Palæstinensiske fanger i de israelske fængsler gennemfører for tiden en sultestrejke der har stået på i 37 dage.

Flere kommer til hver eneste dag.

”# Salt og Vand” er en global solidaritets kampagne med de strejkende palæstinensiske helte og som har stået på i 4 uger.

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening indleder en lignende kampagne i Danmark på søndag og så længe sultestrejken er i gang. Vi tyvstartede i lørdags med følgende manifestation ved at tage billeder der er sendt til den centrale kampagne enhed i Palæstina. Den moralske opbakning fra hele verden til de palæstinensiske helte i de israelske fængsler betyder alverden for dem.

Fra København vil vi i de kommende uger sende en hilsen til dem med følgende besked:

Vi er med, vi følger med, og vi føler med jeres og jeres families store smerter som følge af de forfærdelige forhold og den umenneskelige behandling I udsættes for.

På søndag vil over 500 palæstinensiske fanger tilslutte sig sultestrejken. Strategien er at flere kommer til hver eneste dag i de kommende uger indtil samtlige 5300 politiske fanger er med i aktionen.

Vil du være med til at vise støtte og opbakning til de palæstinensiske fangers modig og trodsig protest mod Israels primitive behandling af fangerne, så mød op på Rådhuspladsen søndag den 1. juni kl. 17.00 til en højest 30 minutters manifestation hvor vi igen tager et stort billede med endnu flere mennesker.

KUN danske og palæstinensiske flag er tilladte og evt. små skilte med # Salt og Vand (på dansk, engelsk eller arabisk).

Vi mødes en gang om ugen – indtil videre – samme tid og sted.

Følg med på Dansk Palæstinensisk Venskabsforenings hjemmeside og FB profil for evt. ændringer og informationer.

Mød op den 1. juni og vis din støtte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.