Israel begår forbrydelser i Gaza

DPV, DPV

Israel begår forbrydelser i Gaza

PRESSEMEDDELELSE

Frederiksberg den 4. januar 2009

Efter en uges massive bombardementer mod 1,5 million palæstinensere i Gaza og hvor Gazas beskedne infrastruktur og civile rammes i større tal med ufattelige lidelser og ikke mindst stor forargelse til følge, indleder Israel nu sin invasion af Gaza.

Israel gik natten til søndag ind i Gaza i en tid hvor mere end 450 er palæstinenser er døde på en uge og mere end 2000 er sårede. Mere end 100 palæstinensisk børn er døde og flere hundreder sårede. Israels felttog mod Gaza er et angreb mod hele det palæstinensiske folk.

Den israelske aggressionen vil kun styrke modstanden mod den israelske besættelsesmagt i hele Palæstina. Israel har for længst dræbt freden på Vestbredden og nu dræber de israelske ledere freden og palæstinensere i Gaza.

Dansk-palæstinensisk Venskabsforening opfordrer den danske regering til at tage kraftigt afstand fra Israels angreb og disproportionelle bombning af palæstinenserne i Gaza.

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening kræver en afstandstagen fra EU og et krav om en våbenhvile nu. Men også EUs relationer til Israel skal for alvor genovervejes. Israel må og skal ikke belønnes for fortsat besættelse, kolonisering og aggression.

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening kræver en klar og fast holdning fra den danske regering mod de israelske forbrydelser. Et Israel der blæser på alle internationale resolutioner og konventioner og har for længst tilsidesatte de utallige humanitære love der skal regulere en besættelsesmagts ansvar. Alt andet vil være en indirekte medvirken i de uhyrligheder mod det palæstinensiske folk i Gaza.

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening ønsker en selvstændig dansk holdning der skal distancere sig fra den ensidige amerikanske opbakning til den israelske besættelsesmagt. Den danske regering afkræves en snarlig fordømmelse mod et Israel der gang på gang de sidste 10 år kvalt enhver håb om freden og anklager andre for at ikke vil en fredelig løsning. Alt andet vil være en tilkendegivelse om at Israels folkemord i Gaza er acceptable.

Krig er ikke vejen frem, hverken for israeler eller palæstinenserne.

Formand Fathi El-Abed kan kontaktes på 40613896/35354868

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.