Jeg er dansker

Læserbrev til JP

Til Jyllandsposten: Jeg er dansker

Under overskriften “Vi er alle israelere” viser JP`s en ènsidighed ud over alle græser. Et forsvar for staten Israel, som om denne gennemmilitariserede stat er from som et lam. At det er “simpet selvforsvar”, Israel udøver.

Glemt – i hvert falt ikke ikke nævt – er Jenin, der verden over (muligvis undtagen JP) blev omtalt som israelsk massakre på en palæstinensisk by. Glemt er myrderierne i de palæstinensiske flygtningelejre Shatila og Shabra, som Ariel Sharon tillod. Og glemt er den angst for bomber, palæstinenserne daglig må leve med.

Fordømmelse af terror, ja. Og samtidig en fordømmelse af Israels statsterrorisme over for palæstinenserne – og fordømmelse af Israels “simple selvforsvar”, der sætter verdensfreden på spil.

Ulla Rasmussen

Lollandsgade 46

8000 Århus C

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.