Foredrag om flygtninge og folkeret

DPV

Karma Nabulsi til Danmark

Foredrag om flygtninge og folkeret

Offentligt møde lørdag d. 20. marts kl. 13.00 i Blågårdens medborgerhus på Nørrebro i København. Arrangører er Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening

Den palæstinensiske politolog, Karma Nabulsi, der er tidligere PLO repræsentant i England samt tidligere rådgiver for de palæstinensiske forhandlere frem til Oslo-aftalen, kommer til Danmark d. 20 marts 2004. Nabulsi er en af de mest kvalificerede palæstinensiske debattører vedr. flygtningespørgsmålet. Hun skriver jævnligt i aviser som The Guardian, The Independent mv. ang. flygtningespørgsmålet. Karma Nabulsi er inviteret til Danmark af Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, hvor hun bl.a. skal deltage som gæstetaler ved generalforsamlingen lørdag d. 20. marts.

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.