Mine Drømme i Århus

DPV

Mine drømme

Udstillingen ”Mine drømme”, som er 32 palæstinensiske børnetegninger (70×100) lavet af 2500 børn i alderen 7-10 år i et rehabiliteringsprojekt i Gaza og på Vestbredden i 2000, vises på Århus Rådhus. Udstillingen er åben daglig fra 10.00-15.00 i perioden 22.-31.10 (lukket i weekenden).

Billederne er et tavst vidnesbyrd om hvordan børn oplever krig og overgreb, hvordan de lærer at håndtere deres angst og frygt, og hvordan de på trods af alt er i stand til at opretholde drømmen om et liv i en fredelig fremtid.

I forbindelse med udstillingen arrangerer foreningen 2 workshops med Zahira Qadi, medarbejder fra rehabiliteringscentret PCC i Jerusalem.

Arrangører er Dansk Palæstinensisk Venskabsforening

Mette Greve

Kalmargade 53, 3.th

8200 Århus N

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Andet, Gamle indlæg, Klip fra pressen. Bogmærk permalinket.