Palæstinensiske flygtninge i Danmark

DPV

Palæstinensiske flygtninge i Danmark

Offentligt møde i Flygtningehjælpen, Torsdag d. 2. oktober 2003, kl. 15.00 – 17.00 i Borgergade 10, 5.sal

Palæstinensiske flygtninge i Danmark – et liv i langvarigt eksil. Oplæg ved Walid El-Jamal, projektleder i Ungdommens Røde Kors og Amneh Hawwa, læge

I 1980´erne flygtede et større antal palæstinensiske flygtninge til Danmark, og som følge af de stadig uløste konflikter i Mellemøsten kommer der fortsat flygtninge med palæstinensisk baggrund. En del unge er endvidere kommet til Danmark som familiesammenførte. Konflikternes lange varighed betyder, at vi nu har tredje generation af palæstinensiske flygtninge i eksil.

Hvordan påvirker de mange års eksil livet i det danske samfund? Hvordan kan der skabes et godt og aktivt liv i Danmark for de forskellige generationer, for familierne, for mænd og kvinder, børn og unge?

Oplæg om den palæstinensiske gruppes situation og handlemuligheder i Danmark

Arrangører : Dansk Flygtningehjælp

Dette indlæg blev udgivet i Aftaler, Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.