Publikumsucces for De Besatte

DPV

DE BESATTE

Den nye højaktuelle dokumentarfilm af Jørgen Flindt Pedersen vises nu også i Ålborg Biffen i Ålborg. Den vises desuden i biografen Vester Vov Vov kl. 16.45, Absalons gade 5 København, og ved særforevisninger i biografklubber over hele landet for fulde huse.

DE BESATTE:

Filmen skildrer det seneste år i fem palæstinenseres liv i de besatte områder i Gaza og på Vestbredden. I filmen væves beskrivelsen af deres såkaldte hverdage ind i det palæstinensiske folks historie siden de mistede deres land i 1948 og yderligere blev besat i 1967.

DE BESATTE er ikke bare en film om den fysiske besættelse. Det er en film om den følelsesmæssige besættelse, der kan dræbe alle drømme, og om dæmonerne, som undertrykkelsen slipper løs, og som truer med at stjæle al menneskelighed. Hvor bøddel og offer hele tiden skifter rolle.

I DE BESATTE er tilskueren med, når F16-flyene angriber, og når kærligheden vokser frem under den ufrivillige indespærring under udgangsforbudene. En film, der fortjener at blive set i biografen.

Filmen får premiere i Grand Teatret i København den 22. januar 2003 og bliver desuden vist i Øst for Paradis i Århus og Cafebiografen i Odense (se nedenfor). Ved flere af visningerne, vil der være efterfølgende debat med Jørgen Flindt Pedersen og de medvirkende i filmen. Antallet af billetter er begrænset, og vi anbefaler at reservere snarest – vær opmærksom på rabatordninger i Århus og Odense for medlemmer af Politiken Plus, Klub Århus (Århus Stiftstidende) samt Klub Fyn (Fyens Stiftstidende) og Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening.

I forbindelse med filmen udgiver Gyldendal den 16. januar 2003 Jørgen Flindt Pedersens bog “Brylluppet i Ramallah – Blandt de besatte palæstinensere i Gaza og på Vestbredden”.

DE BESATTE vises følgende datoer:

København:

Filmen sættes op i Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København

Torsdag 23. januar kl. 16.30: Film og debat med Jørgen Flindt Pedersen og de medvirkende

Lørdag 25. januar kl. 09.30: Film og debat med Jørgen Flindt Pedersen og de medvirkende

Billetter kan reserveres på telefon 33 15 16 11 eller online: www.grandteatret.dk

Århus:

Filmen sættes op i Øst For Paradis, Paradisgade 7-9, 8000 Århus C Tlf. 86 19 31 22

Fredag 24. januar kl. 17: Premiere i Øst for Paradis

Lørdag 25. janaur kl. 17: Film og debat med Jørgen Flindt Pedersen og de medvirkende.

Søndag 26. januar kl. 17

Mandag 27. janaur kl. 17

Tirsdag 28. januar kl. 17

Onsdag 29. januar kl. 17

Torsdag 30. januar kl. 17

Billetter kan reserveres på 86 19 31 22 – husk rabatordning med Politiken Plus, Klub Århus og Dansk Palæstinensisk Venskabsforening.*

Odense:

Cafebiografen, Brandts Klædefabrik, Odense C

Tirsdag 4. februar kl. 18.00: Premiere – film og debat Jørgen Flindt Pedersen

Onsdag 5. februar kl. 16.15

Torsdag 6. februar kl. 16.15

Fredag 7. februar kl. 16.15

Billetter kan reserveres på 66 13 16 16 – husk rabatordning med Politiken Plus, Klub Fyn og Dansk Palæstinensisk Venskabsforening.*

*RABAT:

Århus: Medlemmer af Politiken Plus og Klub Århus (Århus Stiftstidende) får i hele visningsperioden 50 procent rabat på ordinær billetpris i Øst for Paradis ved fremvisning af medlemskort.

Odense: Medlemmer af Politiken Plus og Klub Fyn (Fyens Stiftstidende) får i hele perioden visningsperioden 50 procent rabat på ordinær billetpris i Cafebiografen ved fremvisning af medlemskort.

Hele landet: Nye medlemmer i Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening (efter (8.12)kan få hele billetprisen refunderet ved indmeldelse i foreningen. Ring da på 35 35 48 68

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg, Kommentarer. Bogmærk permalinket.