Øjenvidner fra Vestbredden og Gaza fortæller

DPV

Offentligt møde

Mandag d. 4. november i Århus i Boykot Israel Kampagnen.

Øjenvidner fra Vestbredden og Gaza

kl. 19-21.30 på Hovedbiblioteket, Århus .

Iben Baadsgaard og Malek Al-Batran har uafhængig af hinanden besøgt Gaza og Vestbredden i august-september. Begge vil fortælle om rystende oplevelser og observationer. Der vil blive sat fokus på levevilkår og besættelsens dagligdag for tusinder af palæstinensere. Enkelte lysbilleder vil illustrere og understøtte beretningerne. Der vil være mulighed for spørgsmål og debat efterfølgende, ligesom der vil blive en kort orientering om Boykot kampagnens øvrige aktiviteter.

Mødet arrangeres i samarbejde med Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening og Palæstinakomiteen.

Dette indlæg blev udgivet i Andre kampagner, Gamle indlæg, Studieture og rejser. Bogmærk permalinket.