Rystende

Information

Rystende

(læserbrev i Information 21.10.2002)

Mens mange mennesker i København og andre danske byer forbereder sig at demonstrere den 9. november,mindedagen af den frygtelige Krystalnat i Nazityskland, mod racisme i dag,optræder den israelske ambassadør i Danmark, Carmi Gillon,som æresgæst på Dansk Folkeparti‘s landsmøde. Det danske parti,som har lige fået fire ungdomspolitikere dømt for et stå bag en racistisk plakat rettet mod muslimer, og det parti som kræver afskaffelse af racismeparagraffen, som beskytter minoritetsgrupper i samfundet. Det er rystende, at den israelske ambassadør kan rose Dansk Folkeparti og lade sig fejre som æresgæst på deres landsmøde i Vejle. Men desværre undre det mig ikke,når man tænker på, at Israel opretholdt venskabelige forbindelser til det sidste med det forhadte Apartheid-regime i Syd-afrika,efter mange lande, også Danmark havde indført sanktioner mod apartheid-regimet, som holdt bl.a. Mandela som fange på Robben Island.

Ulla Jessing

Grønnevej 249

2830 Virum

Dette indlæg blev udgivet i Analyser, Gamle indlæg, Klip fra pressen, Kommentarer. Bogmærk permalinket.