En opfordring fra Dansk Palæstinensisk Venskabsforening (DPV) i forbindelse med Folketingsvalget den 15. september 2011

Spørgsmålet om retfærdighed for palæstinenserne har aldrig været mere presserende. 1,5 millioner palæstinensere lever i Gaza i deres fjerede år under et rædselsvækkende og brutal belejring. Israel fortsætter og endda intensivere sit aggressive bosættelses program i hele Vestbredden især den besatte palæstinensiske by Østjerusalem. Og dermed forankre Israel yderligere sin ulovlige besættelse.

Det er afgørende at de kommende Folketingsmedlemmer forstår at de har et moralsk og internationalt ansvar for at handle for at afslutte Israels gentagne krænkelser af international lov.

Kontakt dine folketingskandidater og lade dem vide styrken af den offentlige følelse for en retfærdig løsning; et Palæstina på 67 grænsen side om side med Israel.

Mød op til valgmøderne og stil de samme 7 nedenstående spørgsmål til folketingskandidaterne – især de borgerlige – over hele landet og gør dem opmærksom på at dette er et afgørende valg emne for dig og rigtig mange mennesker:

Vil du som folketingskandidat;

1) Gøre dit for, at Danmark skal anerkende Palæstina i FN til september 2011.

2) Arbejde for at Israel skal ophøre med sine gentagne overtrædelser af folkeretten, herunder slutte sin ulovlige besættelse af Vestbredden, Østjerusalem og Gaza

3) Modsætte dig eventuelle angreb på den International Ret og støtte at bringe de ansvarlige krigsforbrydere for en domstol.

4) Arbejde for at afslutte belejringen af Gaza.

5) Støtte forbud mod import af varer til Danmark fra de israelske bosættelser i de besatte områder.

6) Arbejde for en suspendering af associeringsaftalen mellem EU og Israel, så længe besættelsen ikke er ophørt og de Israelske bosættelsesaktiviteter fortsætter.

7) Arbejde for et total stop af Danmarks våbenhandel med Israel

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.