Palæstinensiske fangers dag

Human Rights March

Vi inviterer til

PALÆSTINENSISKE FANGERS DAG

1o.ooo plus 1

Fredag 17. april 2009 kl. 15 – 19 på Rådhuspladsen

Program:

15.30 – 16.15

Rap Moves med Ali Sufi, Afshin & ZeheraSøren Søndergaard, MP for Folkebevægelsen mod EUBjørn Elmquist, Advokat og Formand for Retspolitisk Forening

17 – 19

Vakili – RapInge Genefke, Æresambassadør for Det Internationale Center for TorturofreSirocco – Orientalsk dansLone Hertz, skuespiller læser Stig Dalagers digt TelmondMogens Lykketoft, MF for SocialdemokraterneMusik

Palæstinenserne har én israelsk fange. Der er mere end 1o.ooo palæstinensere i israelsk fangenskab. Ca. 40% af den mandlige befolkning er eller har været i israelsk fangenskab. Mange kvinder og flere hundrede børn er fanger. Fængselsophold betyder tortur, ydmygelser og angst og påvirker såvel fanger som pårørende for livet. På fangernes dag vil vi vise vores forståelse og medfølelse med fangerne og deres familier.

Arrangør: Human Rights March

www.humnanrightsmarch.dk

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.