Generalforsamling i DPV – Region Midtjylland

Iben Baadsgaard Al-Khalil, DPV

Generalforsamling i DPV – Region Midtjylland

Lokal generalforsamling med oplæg om situationen i Gaza og Palæstina – samt en fortælling om sommerlejr for unge palæstinensere

Dansk-Palæstinensisk Venskabsforenings lokalforening i Region Midtjylland inviterer sine medlemmer og medlemmerne i Nordjylland til generalforsamling den 25. februar kl. 19.30 i U-huset, Klosterport 4C, 3. sal, 8000 Århus C.

Foruden generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne vil Landsformand Fathi El-Abed fortælle om den aktuelle situation i Palæstina med fokus på Gaza og Annica Mårsensson vil fortælle om foreningens sommerlejr for unge palæstinensere fra en flygtningelejr ved Betlehem.

Med venlig hilsen

Iben Baadsgaard Al-Khalil

Formand for lokalforeningen i Region Midtjylland

Dette indlæg blev udgivet i Gamle indlæg. Bogmærk permalinket.